Griller med majskolber og sommerslaw

En lækker og nem sommermenu til de dage hvor det bare skal gå stærkt. Man kan selvfølgelig altid lave sommerslawen selv fra bunden, men det er altså også helt i orden at springe over hvor gærdet er lavest en gang imellem 😉

Griller med majskolber og sommerslaw

4 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Sommer, Pølser
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

15

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 pk griller (4 stk)

  • 1 pk sommerslaw, færdiglavet

  • 4 majskolber

  • salt

  • fuldkornsbrød

Sådan gør du

  • Kogte majskolber: Fjerne alt det grønne fra kolberne, og kog dem i letsaltet vand i 8-10 minutter.
    Majskolberne kan også laves i mikroovnen. Her putter du hele kolben ind med blade og det hele på, og giver dem 3 minutter på fuld kraft. Bagefter skære du den brede ende af (toppen) og fjerne nemt bladene – det er SÅ nemt. Krydr dem med salt.
  • Vend dressingen i sommerslawen og steg grillerne på panden eller grillen.
  • Servér griller, majs og sommerslaw med lidt fuldkornsbrød.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*