Hjemmelavede pitabrød med kyllingshawarma og salat

Det her er altså bare super lækkert og en ret man ikke må snyde sig selv for. Man kan i princippet købe både pitabrød og kyllingshawarma færdiglavede, men hvis man har lidt ekstra tid, vil jeg klart anbefale at lave det hele fra bunden – det smager bare 10 gange så godt, det er billigere og så tager det altså heller ikke ret meget længere tid 😉

Hjemmelavede pitabrød med kyllingshawarma og salat

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

10

minutes
Ventetid

30

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 potion pitabrød m. fuldkorn

  • Kyllingshawarma
  • 4-450 g kyllingbryst el. inderfilet

  • 3 spsk olie

  • 2 spsk citronsaft

  • 1 fed hvidløg

  • 1 tsk paprika (gerne røget)

  • 1 tsk spidskommen

  • 1 tsk koriander (kan undlades)

  • 0,5 tsk cayennepeber el. chilipulver

  • 1 tsk salt

  • evt 0,25 tsk kanel el. kardemomme

  • Tilbehør
  • 0,5 iceberg (el. anden salat)

  • 1 peberfrugt

  • 125 g tomater el. cherrytomater

  • 0,5 agurk

  • 1 alm. løg

  • evt. cremefraiche dressing

Sådan gør du

  • Bag pitabrødene som anvist i opskriften – du kan også bruge færdigkøbte.
  • Kyllingshawarma
  • Skær kyllingen i tynde strimler og kom den i en frysepose.
  • Tilsæt olie, citron, hvidløg og krydderier til kyllingen, og bland det rundt. Lad kyllingen trække i minimum 30 minutter – gerne længere.
  • Opvarm en pande og svits kyllingen til stykkerne er gennemstegt ca. 5 minutter. Servér kyllingen sammen med lun pita og salat, evt. med en klat dressing til.
  • Tilbehør
  • Vask og snit salat og grøntsager i skiver. I kan bruge alle de grøntsager I godt kan lide f.eks. majs, ærter, radiser, revet gulerod, spidskål, osv.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*