Blomkålssuppe med ristet kalkunbacon
Region
Suppe
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
1
blomkål
2
løg
3
fed
hvidløg
1
spsk
olie
1
liter
vand
2
bouillonterning
grøntsag eller høns
200
g
philadelphia eller buko naturel
2
tsk
timian
salt og peber
1
pk
kalkunbacon i skiver
eller fedtraduceret filet bacon i tern
Instruktioner
Rengør blomkålen og skær den i mindre stykker – du skal også bruge stokken. Løg og hvidløg skrælles og skæres i grove stykker.
Opvarm lidt olie en stor gryde. Svits løg og hvidløg kort.
Tilsæt blomkål sammen med vand, timian og bouillon – bring det i kog.
Lad det småsimre under låg indtil blomkål og løg er møre.
Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilsæt flødeost og rør det ud i suppen. Smag til med salt og peber. Hold suppen varm imens du steger bacon.
Skær kalkunbacon i mindre stykker og rist det i lidt olie på en pande.
Servér suppen med ristet bacon på toppen og fuldkornsbrød.