Blomkålssuppe med ristet kalkunbacon
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • 2 løg
  • 3fed hvidløg
  • 1spsk olie
  • 1liter vand
  • 2 bouillonterninggrøntsag eller høns
  • 200g philadelphia eller buko naturel
  • 2tsk timian
  • salt og peber
  • 1pk kalkunbacon i skivereller fedtraduceret filet bacon i tern
Instruktioner
  1. Rengør blomkålen og skær den i mindre stykker – du skal også bruge stokken. Løg og hvidløg skrælles og skæres i grove stykker.
  2. Opvarm lidt olie en stor gryde. Svits løg og hvidløg kort.
  3. Tilsæt blomkål sammen med vand, timian og bouillon – bring det i kog.
  4. Lad det småsimre under låg indtil blomkål og løg er møre.
  5. Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilsæt flødeost og rør det ud i suppen. Smag til med salt og peber. Hold suppen varm imens du steger bacon.
  6. Skær kalkunbacon i mindre stykker og rist det i lidt olie på en pande.
  7. Servér suppen med ristet bacon på toppen og fuldkornsbrød.