Boller i karry
Region
Dansk
,
Svinekød
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
25
minutter
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
25
minutter
Ingredienser
Boller i karry
2
spsk
olie
2
spsk
karry
2
løg
i tern
2
fed
hvidløg
2
gulerødder
i små tern
1
æble
i tern
1
peberfrugt
i fine tern
400
ml
kokosmælk
3
dl
vand
1
bouillonterning
høns el. svin
500
g
middagskødboller
1
skvæt
citronsaft
salt og peber
meljævning
vand og mel
Tilbehør
300
g
ris el. grov bulgur
350
g
blomkålsris
frost
Instruktioner
Boller i karry
Opvarm olien i en stor gryde. Svits karry og løg til løgene er klare.
Tilsæt hvidløg, gulerødder, peberfrugt og æble, og svits et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon, og lad retten simre.
Tilsæt kødbollerne og lad dem koge med indtil de er gennemvarme. Smag retten til med citronsaft, salt og peber, og jævn evt. saucen til sidst.
Tilbehør
Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
Server boller i karry med ris og blomkålsris.
Recipe Notes
Pris pr person: 13-15 kr