Brownie med is
Antal personer
4personer
Antal personer
4personer
Ingredienser
  • 250g smør
  • 200g mørk chokolade
  • 4 æg
  • 250g sukker
  • 150g hvedemel
  • 3spsk kakao
  • 750ml god vanillieis
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180 grader
  2. Smelt smør og chokolade i en gryde, og lad det køle af.
  3. Pisk æg og sukker til en luftig blanding.
  4. Bland mel og kakao i en skål for sig og vend det herefter blandingen forsigtigt i den luftige æggemasse.
  5. Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) eller en rund springform – foret med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 20-25 minutter og lad den køle af.
  6. Skær kagen i trekanter og server med vanillieis. Pynt evt. med friske bær eller revet hvid chokolade.