Burger Roulade
Region
Oksekød
Forberedelses tid
20
minutter
Tilberedningstid
30
minutter
Forberedelses tid
20
minutter
Tilberedningstid
30
minutter
Ingredienser
Roulade
4
æg
125
g
hvedemel
5
dl
minimælk
0,5
tsk
salt
Fyld
400
g
hakket oksekød
max 10% fedt
75
gram
cheasy revet mozzarella
2
fed
hvidløg
2
tsk
paprika
salt og peber
olie til stegning
0,5
iceberg
2
tomater
0,5
agurk
1
løg
eller rødløg
evt et par hakkede syltede agurker hvis du har
Dressing
2
spsk
cheasy fraiche 5%
3
spsk
ketchup
2
tsk
sennep
dressingen kan erstattes af 6 spsk færdig dressing
f.eks. thousand island eller burgerdressing
Instruktioner
Tænd ovnen på 200 grader.
Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Fyld
Oksekødet svitses på en pande med 1 spsk olie. Tilsæt presset hvidløg, og krydr med paprika, salt og peber.
Salat snittes, tomat, agurk og løg skæres i skiver.
Vend den bagte roulade ud på bordet eller et stort spækbrædt (med bagepapiret opad). Træk herefter papiret forsigtigt af uden at ødelægge rouladen.
Fordel fyldet på rouladen i denne rækkefølge: oksekød, revet ost, salat, agurk, tomat, (syltede agurker), løg og dressing.
Rul rouladen sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
Velbekomme!
Recipe Notes
Pris pr person: 14-15 kr