Chicken korma

Print Recipe
Chicken korma
Region Indisk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g ris
  • 1 ps blomkålsris, 350 g eller et blomkålshoved blendet til "ris"
Marinade
  • 350 g kyllingebryst el. inderfilet
  • 2 spsk olie smagsneutral
  • 1 spsk garam masala krydderiblanding kan erstattes med tandoori krydderi
  • 1 tsk karry
  • 3 spsk citronsaft
  • 4 fed hvidløg
  • 1 dl cheasy faiche 5%
Chicken korma saucen
  • 2 løg i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 ds tomatpure stor
  • salt og peber
  • olie til stegning
Region Indisk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g ris
  • 1 ps blomkålsris, 350 g eller et blomkålshoved blendet til "ris"
Marinade
  • 350 g kyllingebryst el. inderfilet
  • 2 spsk olie smagsneutral
  • 1 spsk garam masala krydderiblanding kan erstattes med tandoori krydderi
  • 1 tsk karry
  • 3 spsk citronsaft
  • 4 fed hvidløg
  • 1 dl cheasy faiche 5%
Chicken korma saucen
  • 2 løg i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 ds tomatpure stor
  • salt og peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i strimler.
  2. Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingestykkerne i marinaden og lad det trække 30 minutter i køleskabet.
  3. Opvarm olie i en gryde. Svits løgtern til de klare. Tilsæt kylling samt marinade og steg kyllingen under omrøring.
  4. Tilsæt kokosmælk og tomatpure, og lad retten simre imens du koger ris.
  5. Kog risen som anvist på posen og damp blomkålsrisen (kan laves i mikroovnen i en plastikbøtte med husholdningsfilm over). Bland ris og blomkålsris sammen inden servering.
  6. Smag saucen til med salt og peber og servér sammen med risen.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*