Chicken korma
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 300g ris
  • 1ps blomkålsris, 350 geller et blomkålshoved blendet til “ris”
Marinade
  • 350g kyllingebrystel. inderfilet
  • 2spsk olie smagsneutral
  • 1spsk garam masala krydderiblandingkan erstattes med tandoori krydderi
  • 1tsk karry
  • 3spsk citronsaft
  • 4fed hvidløg
  • 1dl cheasy faiche 5%
Chicken korma saucen
  • 2 løgi tern
  • 400ml kokosmælk
  • 1ds tomatpurestor
  • salt og peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i strimler.
  2. Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingestykkerne i marinaden og lad det trække 30 minutter i køleskabet.
  3. Opvarm olie i en gryde. Svits løgtern til de klare. Tilsæt kylling samt marinade og steg kyllingen under omrøring.
  4. Tilsæt kokosmælk og tomatpure, og lad retten simre imens du koger ris.
  5. Kog risen som anvist på posen og damp blomkålsrisen (kan laves i mikroovnen i en plastikbøtte med husholdningsfilm over). Bland ris og blomkålsris sammen inden servering.
  6. Smag saucen til med salt og peber og servér sammen med risen.