Fiskepakker
Region
Fisk
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
25
minutter
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
25
minutter
Ingredienser
300
g
sej filet
optøet
2
store
gulerødder
i skiver
1
bundt forårsløg
2
tomater
i tern
1
løg
i tern
citronsaft
olie
salt og peber
paprika
Bagepapir + madsnor
Instruktioner
Tænd ovnen på 180-200 grader.
Skræl, vask og snit grøntsagerne fint.
Tag to stykker bagepapir til hver fiskepakke og læg dem oven på hinanden.
Fordel grøntsagerne i de 4 pakker
Fordel fisken oven på grøntsagerne, hæld 1 tsk olie på hver fisk, samt et skvæt citronsaft og drys med salt, peber og paprika.
Tag nu hvert hjørne af bagepapiret, og saml det til en lille pakke og bind den sammen i toppen med et stykke madsnor.
Sæt fiskepakkerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen i ca. 22-25 minutter.
Servér med godt brød eller grov bulgur.