Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw
Region
Amerikansk
,
Svinekød
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
10
minutter
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
10
minutter
Ingredienser
400
g
pulled pork
rester fra dagen før
4
fuldkornsburgerboller
0,5
agurk
i stave
Coleslaw
500
g
hvidkål el. spidskål
5
gulerødder
2,5
dl
cheasy fraiche 5%
1-2
tsk
sennep
gerne dijon
2
tsk
sukker
salt og peber
Instruktioner
Coleslaw
Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
Pulled pork burger
Lun resterne af pulled porken enten i mikroovnen eller ovnen.
Lun bollerne som anvist på pakken.
Fyld bollerne med kød og coleslaw og sérver med agurkestave og mere coleslaw ved siden af.
Recipe Notes
Pris pr person: 10-12 kr