Fuldkornspasta m. kødboller i tomatsauce
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
40minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
40minutter
Ingredienser
Kødboller:
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienserne til kødbollerne sammen i en skål.
  2. Derefter trilles farsen til små kugler ca. på størrelse med en teske og lægges på en stor tallerken.
  3. Dæk kødbollerne til og sæt dem i køleskabet.
  4. Imens kødbollerne står på køl laver du saucen.
  5. Løg og peberfrugt renses og skylles, og skæres i grove stykker.
  6. Hæld de hakkede tomater, tomatpure, oregano samt løg, peberfrugt og hvidløg i en gryde og varm op
  7. Lad saucen simre til peberfrugt og løg er kogt møre.
  8. Tilsæt mælk og blend saucen helt jævn med en stavblender og smag til med salt og peber.
  9. Tag kødbollerne ud af køleskabet og kom dem forsigtigt ned i tomatsaucen – rør ikke rundt!
  10. Lad det hele koge med låget på halvt i ca. 20 minutter.
  11. Imens koges pastaen som anvist på pakken.
  12. Server pastaen med kødboller og tomatsauce evt. med et drys parmesan.
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Tip! Hvis det skal gå stærkt kan du købe en færdig tomatsauce og bruge i stedet for den hjemmelavede. Vær dog opmærksom på at mange af de færdiglavede saucer indeholder en masse sukker.