Fyldt svinemørbrad på bund af kartofler og grøntsager
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
60minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
60minutter
Ingredienser
Fyldt svinemørbrad
Tilbehør
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i både. Kom dem i et ildfast fad sammen men en pose efterårsblanding. Hæld olie og krydderier udover, og bland det hele sammen.
Fyldt svinemørbrad
  1. Afpuds mørbraden for scener og lav et snit på langs i den uden at skære helt igennem. Fordel pesto i snittet og krydr med peber. Vikl bacon skiver hele vejen omkring mørbraden.
  2. Brun den hurtigt på alle sider på en pande og læg derefter mørbraden oven på kartofler og grøntsager i et ildfast fad.
  3. Kom fadet i ovnen – vend mørbraden efter 20 minutter. Efter 40 minutter tages svinemørbraden ud for at trække. Rør lidt i kartofler og grøntsager og lad dem bage videre i ovnen i yderligere 15 minutter imens kødet trækker. (Det er vigtigt at kødet for lov at trække for at bevare saften i kødet).
  4. Når kødet har trukket 15 minutter, skæres det i skiver og serveres med de bagte kartofler og grøntsager.