Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem i 1 spsk. olie, samt 1 spsk citronsaft, rosmarin samt salt og peber. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir.
Kartoflerne bages i ovnen i ca. 50 minutter (vent evt. med at smide dem i ovnen, til at du har lavet farsbrødet).
Riv løg, hvidløg og gulerødder, og hak peberfrugten fint. Rør ingredienserne til farsbrødet sammen. Pensel et ildfastfad med lidt olie og form farsen til et brød i fadet.
Farsbrødet bages i ovnen ca. 45 minutter.
Imens farsbrød og kartofler er i ovnen kan du lave kåltzatziki. Vask og snit kålen fint. Rør en dressing af fraiche, hvidløg samt salt og peber, og vend den sammen med kålen. Sæt salaten på køl indtil den skal spises. (Kålen kan vædde lidt, så rør salaten igennem inden servering).