Vask hokkaido græskarret grundigt. Halvér det og fjern kernerne.
Skær græskaret i små mundrette stykker. Skrællen skal ikke fjernes – den er sund og fuld af god smag.
Opvarm olie i en stor gryde og svits græskarstykkerne sammen med presset hvidløg, løgtern, spidskommen og karry i 3-4 minutter.
Tilsæt kokosmælk, (røde linser), gulerødder og hakkede tomater. Lad det simre i 20 minutter. Tilsæt evt. lidt vand, hvis linserne suger for meget af væsken.
Dræn kikærterne for vand og skær peberfrugtern i tern. Tilsæt dem til retten og lad det simre yderligere 10 minutter. Tilsæt evt. chili hvis du har og kan lide det.
Smag til med citronsaft, salt og peber – og eventuelt mere karry eller spidskommen.
Kog risene som anvist på posen.
Serveres græskargryden med ris (eller et godt stykke fuldkornsbrød).