Hakkebøf med hasselback kartofler, bønner og bearnaise
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
45minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
45minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Læg kartoflerne i et ildfastfad, og pensl dem med olie og drys med paprika, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 40-45 minutter. (du kan også sagtens lade skrællen sidde, og bare vaske kartoflerne grundigt inden du skære dem)
  3. Varm bønner og bearnaise som anvist på pakken.
  4. Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side, alt efter tykkelse.
  5. Servér bøfferne med kogte bønner, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-15 kr