Hvid bønnesuppe med tomat, squash og bacon

Print Recipe
Hvid bønnesuppe med tomat, squash og bacon
Region Suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 100 g hvide bønner, tørrede
  • 200 g bacon i tern
  • 1 tsk timian
  • 2 løg i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 1 squash i tern
  • 1 ds hakkede tomater
  • 0,5 liter vand
  • 1 bouillonterning f.eks. grøntsag
  • 3 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Region Suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 100 g hvide bønner, tørrede
  • 200 g bacon i tern
  • 1 tsk timian
  • 2 løg i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 1 squash i tern
  • 1 ds hakkede tomater
  • 0,5 liter vand
  • 1 bouillonterning f.eks. grøntsag
  • 3 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Skyl og udblød bønnerne i 10-12 timer, hæld vandet fra. Skyl dem og kog dem i letsaltet vand i 60 minutter. Hæld vandet fra og stil bønnerne til side.
  2. Steg bacon sprødt på en pande og drys det med peber og timian. Stil til side.
  3. Vask og skær løg, peberfrugt og squash i tern. Svits grøntsagerne i lidt olie i en stor gryde.
  4. Tilsæt vand, hakkede tomater, citronsaft samt bouillonterning, og lad det simre i 30 minutter.
  5. Tilsæt bacon og bønner, og lad suppen simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  6. Server med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes

Pris pr person: 9-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*