Hvid bønnesuppe med tomat, squash og bacon
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 100g hvide bønner, tørrede
  • 200g bacon i tern
  • 1tsk timian
  • 2 løgi tern
  • 1 peberfrugti tern
  • 1 squashi tern
  • 1ds hakkede tomater
  • 0,5liter vand
  • 1 bouillonterningf.eks. grøntsag
  • 3spsk citronsaft
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 1pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Skyl og udblød bønnerne i 10-12 timer, hæld vandet fra. Skyl dem og kog dem i letsaltet vand i 60 minutter. Hæld vandet fra og stil bønnerne til side.
  2. Steg bacon sprødt på en pande og drys det med peber og timian. Stil til side.
  3. Vask og skær løg, peberfrugt og squash i tern. Svits grøntsagerne i lidt olie i en stor gryde.
  4. Tilsæt vand, hakkede tomater, citronsaft samt bouillonterning, og lad det simre i 30 minutter.
  5. Tilsæt bacon og bønner, og lad suppen simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  6. Server med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes

Pris pr person: 9-10 kr