Kartoffel-porresuppe med ristet bacon
Region
Suppe
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
500
g
kartofler
250
g
persillerødder el. pastinakker
2
porrer
1
løg
groft hakket
1
spsk
olie
6
dl
vand
3
dl
minimælk
1
bouillonterning
grøntsag
salt og peber
Evt. citronsaft
1
pk
bacon i tern
Instruktioner
Skræl, vask og skær kartofler, rødder, løg og porrer i skiver.
Varm olie i en stor gryde og svits grøntsagerne kort.
Tilsæt vand og bouillonterning, og lad suppen koge ca. 20 min. under låg.
Kom mælken i suppen og kog op. Blend suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor.
Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
Rist bacontern på panden til de er sprøde.
Spis suppen med ristet bacon.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 9-10 kr