Kartoffelpizza med bacon og rosmarin
Region
Bagværk
Forberedelses tid
20
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Forberedelses tid
20
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Ingredienser
Kartoffelpizza
1
portion
fuldkorns pizzadej
500
g
kartofler
skrællet og i tynde skiver
1
pk
bacon i tern
3
fed
hvidløg
3
spsk
olie
salt og peber
1
ps
cheasy mozzarella 13%
2
tsk
rosmarin
Tilbehør
0,5
agurk
i stave
4
store
gulerødder
i stave
Instruktioner
Tænd ovnen på 220 grader.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rist baconternene sprøde på en pande.
Bland olie, presset hvidløg samt salt og peber.
Rul dejen ud og pensel dejen med lidt af hvidløgsolien – sørg for at gemme lidt olie.
Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel derefter med lidt af olien – pizzaen skal ikke svømme i olie 😉
Top pizzaen med ost, ristede bacontern og drys med rosmarin.
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
Server den varme pizza med grøntsagsstave.
Recipe Notes
Pris pr person: 7-9 kr