Kartoffelpizza med bacon og rosmarin
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
15minutter
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
15minutter
Ingredienser
Kartoffelpizza
Tilbehør
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rist baconternene sprøde på en pande.
  3. Bland olie, presset hvidløg samt salt og peber.
  4. Rul dejen ud og pensel dejen med lidt af hvidløgsolien – sørg for at gemme lidt olie.
  5. Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel derefter med lidt af olien – pizzaen skal ikke svømme i olie 😉
  6. Top pizzaen med ost, ristede bacontern og drys med rosmarin.
  7. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
  8. Server den varme pizza med grøntsagsstave.
Recipe Notes

Pris pr person: 7-9 kr