Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og ælt det sammen, så det bliver en fast masse. Hold igen med vandet, og tilsæt det lidt ad gang indtil dejen kan hænge sammen.
Fordel dejen i en stor smurt tærteform eller springform, og prik huler rundt omkring i dejen med en gaffel.
Forbag tærtebunden i 15 minutter.
Fyld:
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Rengør squash og løg, og skær dem i tern.
Steg bacontern sprøde på en pande. Vend kartofler, løg, squash samt rosmarin sammen med bacon på panden, og steg 1-2 minutter. Fordel fyldet på den forbagte tærtebund.
Pisk æg og hytteost samt salt og peber sammen i en skål og hæld herefter æggemassen udover tærten.
Bag tærten i 20-25 minutter til tærten er gylden og æggemasse er fast.