Kylling i karry

Print Recipe
Kylling i karry
Region Indisk, Kylling
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 1 ps karrygrønt eller hvis du ikke handler i Rema, en wokblanding
  • 1 æble
  • 1 ds kokosmælk 400 ml
  • 3 spsk fraiche 5%
  • 1-2 tsk karry
  • 1 stk hønsebouillonterning
  • 300 g ris el. grov bulgur
  • salt og peber
  • mel til jævning
  • olie til stegning
  • 1 ps blomkålsris, 350 g
Region Indisk, Kylling
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 1 ps karrygrønt eller hvis du ikke handler i Rema, en wokblanding
  • 1 æble
  • 1 ds kokosmælk 400 ml
  • 3 spsk fraiche 5%
  • 1-2 tsk karry
  • 1 stk hønsebouillonterning
  • 300 g ris el. grov bulgur
  • salt og peber
  • mel til jævning
  • olie til stegning
  • 1 ps blomkålsris, 350 g
Instruktioner
  1. Kyllingen skæres i mindre tern.
  2. Varm lidt olie i en gryde og tilføj kylling og karry. Lad det svitse et par minutter.
  3. Tilsæt posen med grønt og svits et par minutter.
  4. Tilsæt kokosmælk og bouillonterning, og bring retten i kog.
  5. Tilsæt æblet skåret i tern og lad retten simre minimum 10-15 minutter.
  6. Tilsæt fraiche og smag retten til med salt og peber. Jævn evt. hvis du ønsker en tykkere sauce.
  7. Kog risen som anvist på posen og kog blomkålrisen med de sidste 5-7 minutter. Bland rundt og servér
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-16 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*