Kyllingegryde med estragon
Region
Kylling
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Ingredienser
400-450
g
kyllingebryst
optøet
2
tsk
estragon
tørret
2,5
dl
vand
2
spsk
citronsaft
2,5
dl
oma madlavningsfløde 4%
salt og rigeligt peber
kulør
evt. meljævning
olie til stegning
Tilbehør
300
g
ris el. grov bulgur
300
g
ærter el. grønne bønner
2
porrer
Instruktioner
Skær kyllingen i mundrette stykker og svits den i 2-3 minutter i en gryde.
Tilsæt vand, citronsaft og estragon, og bring retten i kog. Lad retten simre ved svag varme i 10 minutter.
Tilsæt fløde, samt salt og rigeligt (frikkværnet) peber. Tilsæt evt. kulør og jævning efter smag.
Kog risene som anvist på pakken. Rens porrerne og skær dem ud i stykker af ca. 5 cm. Damp bønner/ærter og porrer i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Server kyllingegryden med dampede grøntsager og enten kogte ris eller grov bulgur.