Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 800 g kyllinge overlår optøet
- 1 kg kartofler
- 300 g gulerødder
- 250 g cherrytomater el. tomater
- 1 squash
- 2 løg
- 3 spsk olie
- 1 spsk paprika
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl kartofler, løg og gulerødder, og skær dem i store grove stykker. Skær squashen i tykke halve skiver. Vask cherrytomaterne (bruger du almindelige tomater, så skær dem i kvarte).
- Fordel kartoflerne og grøntsagerne i en store bradepande evt. beklædt med bagepapir. Hæld olie og krydderier over, og vend det hele rundt.
- Læg kyllingelårene oven på grøntsagerne og drys lidt krydderier på dem.
- Steg det hele i ovnen i ca. 45 minutter til kyllingen er gennemstegt og grøntsager er møre.
Recipe Notes
Pris pr person: 12-13 kr