Ovnbagt kylling med ratatouille og pasta pesto
Region
Kylling
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
350-400
g
kyllingebryst el. inderfilet
Ratatouille
1
squash
1
aubergine
250
g
cherrytomater el. tomater i tern
2
løg
1
gulerod
1
hvidløg
1
peberfrugt
2
dl
vand
1
tsk
sukker
1
spsk
balsamico
kan undlades
salt og peber
Pasta pesto
300
gram
fuldkornspasta
1
gl
grøn pesto
Instruktioner
Tænd ovnen på 200 grader og sæt en stor gryde med vand over at koge.
Skær løg i både og hak hvidløget fint. Skær peberfrugt, aubergine, squash og gulerødder i tern. Vask tomaterne og skær dem i halve.
Fordel grøntsagerne i et stortildfast fad. Hæld vand, balsamico, sukker samt salt og peber over grøntsagerne og bland det godt rundt.
Skær kyllingebrysterne i store strimler og fordel dem ovenpå grøntsagerne.
Bag ratatouille og kylling i ovnen i ca. 20 minutter.
Kog pastaen som anvist på posen og hæld vandet fra. Vend den kogte pasta sammen med et halvt glas grøn pesto.
Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes
Pris pr. person: ca. 13-16 kr