Pasta med laks og spinat
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kog pastaen som anvist på pakken – den skal gerne have lidt bid, da den også bliver kogt lidt i fløden.
  2. Hvis du bruger frisk spinat, skyl den grundigt og slyng den fri for vand. Hvis du bruger frossen spinat, tø spinaten op, og klem det overskydende væske fra.
  3. Laksen skæres i mundrette stykker og squashen vaskes og skæres i fine tern.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og kom pastaen tilbage i gryden med fløde, squash, spinat, lidt citronsaft, salt og peber. Vend retten godt rundt, og kog den igennem ved svag varme i 5 minutter, så fløden koges ind.
  5. Tilslut kommes laksen i, og retten varmes kort igennem.
  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Recipe Notes

Pris pr person: 12-13 kr