Pikant kylling i fad
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Instruktioner
Pikant kylling
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask og snit grøntsagerne. Kyllingen skæres i mundrette tern/strimler.
  3. Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingen til den har taget let farve. Fordel den i et ildfast fad.
  4. Svist grøntsagerne kort på panden et par minutter og hæld det over kyllingen.
  5. Kom hakkede tomater, pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm det igennem. Smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over grøntsagerne og kyllingen i fadet.
  7. Sæt fadet i ovnen og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.
Tilbehør
  1. Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  2. Servér risen sammen med den pikante kylling.
Recipe Notes

Tip! Er du til spicy mad, er retten også rigtig god med chili – både frisk og stødt.

Pris pr. person: 16-17 kr