Kom skinken i et ildfastfad.
Skinken steges i ovnen ved 180 grader i ca. 70 minutter. Hvis du har et stegetermometer, skal kernetemperaturen sige 75 grader. Skinken pakkes ind i staniol og skal trække i ca. 20-25 minutter.
Kog kartofler og gulerødder, og lad dem køle lidt af.
Hak løg fint. Varm fedtstof i en gryde og svits løgene heri til de er klare. Tilsæt mælk og bring blandingen i kog.
Jævn mælken med lidt mel og vand. Kog sovsen i et par minutter under omrøring.
Skær kartofler og gulerødder grove tern, og kom dem i sovsen. Varm det hele godt igennem og tilsæt sennep. Smag stuvningen til med salt og peber, og evt. mere sennep.
Tilbered bønneblanding som anvist på posen – steg blanding i lidt olie i 6-7 minutter.
Skær skinken i skiver og servér dem med sennepstuvede kartofler og bønneblanding.