Spaghetti carbonara med kål

Print Recipe
Spaghetti carbonara med kål
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350 g fuldkornsspaghetti
  • 200 g bacon i tern
  • 1 løg finthakket
  • 500 g hvidkål eller spidskål fintsnittet
  • 50 g revet parmesan
  • 3 æg
  • 3 dl minimælk
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350 g fuldkornsspaghetti
  • 200 g bacon i tern
  • 1 løg finthakket
  • 500 g hvidkål eller spidskål fintsnittet
  • 50 g revet parmesan
  • 3 æg
  • 3 dl minimælk
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Hak løget og snit hvidkål fint.
  2. Rist baconen sprød på en stor pande og kog sideløbende spaghettien i en gryde som anvist på pakken.
  3. Tag bacon til side og tilsæt løg og kål til panden og svits indtil kålen er faldet sammen.
  4. Pisk imens æg, mælk, parmesan, salt og godt med peber sammen i en skål.
  5. Hæld vandet fra spaghettien og vend det på panden med bacon og kål. Rør æggecremen i, varm det igennem og smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Pris pr. person: 9-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*