Trim svinemørbraden for scener og lignende. Bland marinaden af ketchup, hvidløg, olie og krydderier, og pensl mørbraden med marinaden – lad det gerne trække hvis du har tid.
Svinemørbraden steges i ovnen i ca. 25 minutter, hvorefter den tages ud og pakkes ind i folie. Lad den gerne trække i op til 15 minutter.
Tilbehør
Rengør kartofler, og skræl/skrab evt. hvis det er nødvendigt. Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er mører, ca. 20 minutter.
Kogte majskolber: Fjerne alt det grønne fra kolberne, og kog dem i letsaltet vand i 8-10 minutter.
Majskolberne kan også laves i mikroovnen. Her putter du hele kolben ind med blade og det hele på og giver dem 3 minutter på fuld kraft. Bagefter skære du den brede ende af og fjerne nemt bladene – det er SÅ nemt. Krydr dem med salt.
Bland ingredienserne til dippen og stil på køl indtil den skal bruges.
Skær mørbraden i skiver, og server med kartofler, majskolber og dip.
Har du lyst kan mørbraden og majskolberne også smides på grillen.