Svensk pølseret

Print Recipe
Svensk pølseret
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 500 g gulerødder
  • 400 g pastinak el. persillerødder
  • 350 g pølser i skiver
  • 1 stort løg i tern
  • 3 tsk paprika
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 3,5 dl minimælk
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og peber
  • olie til stegning
Region Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 500 g gulerødder
  • 400 g pastinak el. persillerødder
  • 350 g pølser i skiver
  • 1 stort løg i tern
  • 3 tsk paprika
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 3,5 dl minimælk
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Skræl og skær rodfrugter og kartofler i mundrette tern. Kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter - de skal stadig have lidt bid.
  2. Svits løgtern i lidt olie på panden til de klare. Tilsæt pølseskiver og svits et par minutter.
  3. Tilsæt paprika, kartofler, rodfrugter, tomatpure, mælk og madlavningsfløde, og lad retten simre ved svag varme i ca. 10 minutter. Rør lidt undervejs så det ikke brænder fast.
  4. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Pris pr. person: 9-11 kr

Del denne opskrift
 

2 Comments

  1. Gerne Laktosefrie opskrifter, da mine børn og jeg er laktose intolerante

    • Britt // Sund på budget

      Det kommer der desværre ikke – man må selv skifte ud i opskrifterne hvis man har specielle behov 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*