Svensk pølseret
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
25minutter
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
  • 500g kartofler
  • 500g gulerødder
  • 400g pastinak el. persillerødder
  • 350g pølseri skiver
  • 1stort løgi tern
  • 3tsk paprika
  • 1ds tomatpure140 g
  • 3,5dl minimælk
  • 2,5dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Skræl og skær rodfrugter og kartofler i mundrette tern. Kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter – de skal stadig have lidt bid.
  2. Svits løgtern i lidt olie på panden til de klare. Tilsæt pølseskiver og svits et par minutter.
  3. Tilsæt paprika, kartofler, rodfrugter, tomatpure, mælk og madlavningsfløde, og lad retten simre ved svag varme i ca. 10 minutter. Rør lidt undervejs så det ikke brænder fast.
  4. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Pris pr. person: 9-11 kr