Vask og skær tomaterne og peberfrugten i små fine tern. Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint.
Bland en dressing af olie, balsamico, sukker og krydderier.
Vend tomat, peberfrugt, løg og hvidløg sammen med dressingen. Smag salsaen til med salt og peber.
Lad gerne salsaen trække i køleskabet 30 minutter.
Krydret oksekød
Hak løg og hvidløg fint. Hæld vandet fra kidney bønnerne og skyl dem grundigt.
Opvarm lidt olie på panden og svits løg og hvidløg til løgene er klare. Tilsæt oksekød og kidney bønner og brun kødet. Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber.
Lun evt. tacoskallerne i ovnen, og servér dem med oksekød og tomatsalsa. Man kan også servere majs, revet cheddar, guacamole, en klat creme fraiche eller jalapenos ved siden af som tilbehør.