Thai wok m. fuldkornsnudler
Region
Asiatisk
,
Svinekød
Antal personer
Forberedelses tid
4
personer
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
4
personer
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
350
g
skinkeschnitzler
eller andet magert svinekød f.eks. fadkoteletter eller mørbrad
2
peberfrugter
1
broccoli
2
løg
2
fed
hvidløg
2
spsk
olie
4
spsk
sojasauce
1-2
tsk
grøn karrypasta
250
g
fuldkornsnudler
salt og peber
Instruktioner
Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge (til nudlerne). Når vandet koger, koges nudlerne som anvist på posen.
Skær kødet i tern. Hvis du bruger svinemørbrad, husk da at trimme den for sener, inden du skærer den i stykker.
Vask og skær broccoli i små mundrette buketter. Peberfrugterne skæres i grove tern/strimler.
Løgene skrælles og skæres i både. Hvidløg hakkes fint.
Varm olien på en stor pande (eller wok) og steg kødet gyldent(ca. 5 minutter).
TIlsæt grøntsagerne og svits i 5 minutter.
Tilsæt soja, grøn karrypasta samt kogte nudler, og bland det hele rundt. Varm igennem et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Recipe Notes
Pris pr person: 15-16kr