Wok med kylling og nudler
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Forberedelses tid
5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Instruktioner
  1. Skær kylling i strimler, og løg og peberfrugt i tern.
  2. Opvarm olie i en stor pande eller en wok (eller en gryde).
  3. Steg løg, hvidløg og kylling et par minutter.
  4. Tilsæt grøntsagsblanding og lad det svitse 3 minutter. Tilsæt peberfrugt og svits et par minutter. TIlsæt kogt vand, nudler , bouillonterning og karry, og lad det småsimre et par minutter.
  5. Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk. Lad retten simre ved lav varme og smag til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. Servér.
  6. Tip: Brug dine grøntsagsrester i retten, f.eks. kål, squash, porre, forårsløg, gulerødder og andre rodfrugter.
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr