Rør ingredienserne til farsen grundigt sammen og lad farsen trække på køl.
Skræl kartofler og knoldselleri og skær i mindre stykker.
Kog kartoffel og selleri i usaltet vand til de møre.
Imens kartofler og selleri koger, former du kødbollerne. De skal være små - jeg plejer at forme dem med en tsk.
Steg kødbollerne i lidt fedtstof på en pande ved middelvarme ca. 5 min på hver side.
Tag kødbollerne af panden og hæld den værste overskydende fedt fra. Dæk kødbollerne til, så de holder sig varme.
Hæld madlavningsfløde på panden og tilsæt 1-2 dl kartoffelvand samt mælk. Tilsæt 1 bouillonterning, ribsgele, worcestershire sauce og en lille smule kulør - saucen skal bare være lysebrun.
Kog saucen igennem og jævn den evt. med lidt mel og vand hvis du ønsker den tykkere. Smag til med salt og peber, og evt. mere ribsgele. Skru ned på svag varme indtil saucen skal serveres.
Når kartofler og selleri er kogt møre, hældes det resterende vand fra og det hele moses med et skvæt mælk og et drys salt.
Tilbered ærterne som anvist på posen.
Servér kødbollerne sammen med mos, sauce, ærter og en klat ribsgelé.