Go Back
+ servings
Pikant kylling i fad

Pikant kylling i fad

4 fra 17 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst, lårfilet el. inderfilet
  • olie til stegning
  • 2 peberfrugter
  • 2 alm løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 pk buko pikant ost
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 2 spsk paprika
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber

Tilbehør

  • 1 ps blomkålsris, 350 g
  • 300 g ris eller grov bulgur

Sådan gør du
 

Pikant kylling

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask og snit grøntsagerne. Kyllingen skæres i mundrette tern/strimler.
  • Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingen til den har taget let farve. Fordel den i et ildfast fad.
  • Svits grøntsagerne kort på panden et par minutter og hæld det over kyllingen.
  • Kom hakkede tomater, pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm det igennem. Smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over grøntsagerne og kyllingen i fadet.
  • Sæt fadet i ovnen og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.

Tilbehør

  • Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  • Servér risen sammen med den pikante kylling.

Noter

Tip! Er du til spicy mad, er retten også rigtig god med chili - både frisk og stødt.