Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pikant kylling i fad
4
fra
17
stemmer
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
10
minutter
min
Ret
Kylling
Antal
4
personer
Del via email
Madlavningsvisning
Undgå at din skærm går i sort imens du laver mad
Ingredienser
1x
2x
3x
400
g
kyllingebryst, lårfilet el. inderfilet
olie til stegning
2
peberfrugter
2
alm løg
2
fed
hvidløg
1
ds
hakkede tomater
1
pk
buko pikant ost
250
ml
oma madlavningsfløde 4%
2
spsk
paprika
1
bouillonterning
salt og peber
Tilbehør
1 ps blomkålsris, 350 g
300
g
ris eller grov bulgur
Sådan gør du
Pikant kylling
Tænd ovnen på 200 grader.
Vask og snit grøntsagerne. Kyllingen skæres i mundrette tern/strimler.
Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingen til den har taget let farve. Fordel den i et ildfast fad.
Svits grøntsagerne kort på panden et par minutter og hæld det over kyllingen.
Kom hakkede tomater, pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm det igennem. Smag til med salt og peber.
Hæld saucen over grøntsagerne og kyllingen i fadet.
Sæt fadet i ovnen og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.
Tilbehør
Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
Servér risen sammen med den pikante kylling.
Noter
Tip! Er du til spicy mad, er retten også rigtig god med chili - både frisk og stødt.