Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet æggesalat
3.75
fra
8
stemmer
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
10
minutter
min
Ret
Frokost, Madpakke, Rugbrød
Antal
4
personer
Del via email
Madlavningsvisning
Undgå at din skærm går i sort imens du laver mad
Ingredienser
1x
2x
3x
Æggesalat
6
kogte æg
3
spsk
fraiche 5%
1
spsk
mayonnaise, let
1
æble
1
tsk
karry
1
tsk
citronsaft
1
tsk
sennep
0,5
tsk
sukker
salt og peber
Tilbehør
4
gulerødder
250
g
cherrytomater el. tomater
rugbrød
Sådan gør du
Kog og pil æggene – lad dem køle af.
Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry, sukker og citronsaft.
Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
Server med rugbrød og gnavgrønt