Go Back
+ servings
Æggesalat på bræt med rugbrød

Hjemmelavet æggesalat

3.75 fra 8 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Frokost, Madpakke, Rugbrød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Æggesalat

  • 6 kogte æg
  • 3 spsk fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise, let
  • 1 æble
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • 0,5 tsk sukker
  • salt og peber

Tilbehør

  • 4 gulerødder
  • 250 g cherrytomater el. tomater
  • rugbrød

Sådan gør du
 

  • Kog og pil æggene – lad dem køle af.
  • Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry, sukker og citronsaft.
  • Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
  • Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
  • Server med rugbrød og gnavgrønt