Go Back
+ servings
Pastasalatmedkikærter

Pastasalat med persillepesto og kikærter

3.29 fra 7 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret vegansk, Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 portion persillepesto opskrift
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 blomkål
  • 1 ds kikærter
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater i både
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
  • Lav persillepestoen som anvist.
  • Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
  • Kog pastaen som anvist på pakken - de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
  • Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
  • Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
  • Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
  • Stil på køl eller spis med det samme.