Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pastasalat med persillepesto og kikærter
3.29
fra
7
stemmer
Udskriv
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
10
minutter
min
Ret
vegansk, Vegetar
Antal
4
personer
Del via email
Madlavningsvisning
Undgå at din skærm går i sort imens du laver mad
Ingredienser
1x
2x
3x
1
portion
persillepesto
opskrift
300
g
fuldkornspasta
1
blomkål
1
ds
kikærter
250
g
cherrytomater el. alm tomater i både
salt og peber
Sådan gør du
OBS: Bruger du tørrede kikærter, skal de (sættes i blød i 12 timer og) koges 1 time i letsaltet vand
Lav persillepestoen som anvist.
Vask og skær tomaterne i både og blomkålen i små mundrette buketter.
Kog pastaen som anvist på pakken - de sidste 3 minutter, koges blomkålen med.
Køl pasta og blomkål under den kolde hane.
Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt.
Vend tomater , kikærter, og persillepesto sammen med den afkølede pasta og blomkål. Smag evt. til med salt og peber.
Stil på køl eller spis med det samme.