Go Back
+ servings
kartoffelcurry

Indisk kartoffelcurry med hjemmelavede madbrød

4.10 fra 33 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 500 g kartofler
  • 2 alm. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 dl røde linser
  • 1,5 spsk garam masala
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 1 ds hakkede tomater
  • 4 dl vand
  • 400 ml kokosmælk, light
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
  • 1 spsk olie til stegning

Tilbehør

Sådan gør du
 

  • Start med at få madbrødene i ovnen (se opskrift).
  • Kartofler skrælles og skæres i grove tern.
  • Skræl løg og hvidløg og hak dem i fine tern. Peberfrugten skæres i tern.
  • Opvarm lidt olie i en stor gryde, og svits løg og hvidløg kort. Tilsæt krydderi og svits dem kort med.
  • Tilsæt kartofler og peberfrugt - Svits det hele kort.
  • Tilsæt linser, vand, hakkede tomater, bouillon og kokosmælk, og lad retten simre i 20 minutter til linser og kartofler er mører.
  • Smag retten til med salt og peber, og server med groft madbrød.