Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Indisk kartoffelcurry med hjemmelavede madbrød
4.10
fra
33
stemmer
Udskriv
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
40
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
10
minutter
min
Ret
Vegetar
Antal
4
personer
Del via email
Madlavningsvisning
Undgå at din skærm går i sort imens du laver mad
Ingredienser
1x
2x
3x
500
g
kartofler
2
alm. løg
2
fed
hvidløg
1
peberfrugt
2
dl
røde linser
1,5
spsk
garam masala
1
tsk
spidskommen
1
tsk
koriander
1
ds
hakkede tomater
4
dl
vand
400
ml
kokosmælk, light
1
bouillonterning
salt og peber
1
spsk
olie til stegning
Tilbehør
1
portion
madbrød
(se opskrift)
Sådan gør du
Start med at få madbrødene i ovnen
(se opskrift).
Kartofler skrælles og skæres i grove tern.
Skræl løg og hvidløg og hak dem i fine tern. Peberfrugten skæres i tern.
Opvarm lidt olie i en stor gryde, og svits løg og hvidløg kort. Tilsæt krydderi og svits dem kort med.
Tilsæt kartofler og peberfrugt - Svits det hele kort.
Tilsæt linser, vand, hakkede tomater, bouillon og kokosmælk, og lad retten simre i 20 minutter til linser og kartofler er mører.
Smag retten til med salt og peber, og server med groft madbrød.