Fuldkornssandwich med laks og ærtecreme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Ret Fisk og skaldyr, Rugbrødsidéer
Del via email
Undgå at din skærm går i sort imens du laver mad
Ærtecreme
- 150 g ærter
- 4 spsk citronsaft
- 2 spsk fraiche 5%
- 1 tsk dild
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Sandwich
- 2 fuldkornsbaguettes
- 150 g røget laks
- 1 agurk
- 0,5 iceberg
- 2 tomater
- evt. rødløg
Ærtecreme: Blend alle ingredienserne til ærtecremen groft og smag til med salt og peber.
Lun brødet som anvist på pakken. Del hver baguette op i to, og skær brødet over.
Smør brødet med ærtecreme, og byg en sandwich med salat, skiver af agurk, tomat, (rødløg) og laks.
Server sandwichen med det overskydende grønt ved siden af.