Go Back
+ servings

BBQ chicken burger m. hasselback gulerødder

4.38 fra 8 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Ret Burger, Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g kyllingebryst m. BBQ marinade
  • 300 g kålblanding (eller snittet spidskål)
  • 2 dl fraiche 5%
  • 2 spsk limesaft
  • 0,25 tsk spidskommen
  • salt og peber
  • 4 burgerboller
  • evt. syltede rødløg eller BBQ sauce

Hasselback gulerødder

  • 500 g gulerødder
  • 2 spsk olie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk timian
  • salt og peber

Sådan gør du
 

Hasselback gulerødder

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask og skræl gulerødderne, og skær riller på tværs i gulerødderne, ca. halvt igennem. Placér gulerødderne på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad.
  • Rør olie sammen med presset hvidløg og timian, og pensel gulerødderne. Drys med salt og peber.
  • Bag gulerødderne i ovnen i ca. 40-45 minutter.

BBQ chicken burger

  • Hvis du ikke har købt u0022færdigmarineretu0022 BBQ kyllingebryst, kan du vende naturel kyllingebryst i et par skefulde BBQ sauce og lad det marinere i køleskabet - gerne natten over.
  • Kom BBQ kyllingen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader i 30 minutter til den er gennemstegt. Skær kyllingen i skrå skiver.
  • Kålblandingen vendes sammen med fraiche, limesaft, spidskommen og smages til med salt og peber.
  • Lun bollerne som anvist på posen.
  • Fyld bollerne med kålsalat, kyllingeskiver og evt. syltede rødløg - ønsker du en kraftigere BBQ smag, kan bollerne smøres med BBQ sauce inden du kommer fyld i.
  • Server burgerne med hasselback gulerødder.