Vask og skræl gulerødderne, og skær riller på tværs i gulerødderne, ca. halvt igennem. Placér gulerødderne på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad.
Rør olie sammen med presset hvidløg og timian, og pensel gulerødderne. Drys med salt og peber.
Bag gulerødderne i ovnen i ca. 40-45 minutter.
BBQ chicken burger
Hvis du ikke har købt u0022færdigmarineretu0022 BBQ kyllingebryst, kan du vende naturel kyllingebryst i et par skefulde BBQ sauce og lad det marinere i køleskabet - gerne natten over.
Kom BBQ kyllingen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader i 30 minutter til den er gennemstegt. Skær kyllingen i skrå skiver.
Kålblandingen vendes sammen med fraiche, limesaft, spidskommen og smages til med salt og peber.
Lun bollerne som anvist på posen.
Fyld bollerne med kålsalat, kyllingeskiver og evt. syltede rødløg - ønsker du en kraftigere BBQ smag, kan bollerne smøres med BBQ sauce inden du kommer fyld i.