Rør kyllingefarsen med revet løg, hvidløg, æg, mel og krydderier. Stil den på køl til du skal bruge den.
Kartoflerne vaskes grundigt og koges i letsaltet vand til de er møre ca. 15-20 minutter. Ved de kogte kartofler med hvidløg, fedtstof og evt. krydderurter. Drys med lidt salt.
Vask og skær blomkålen i buketter og vend buketterne sammen med din yndlings BBQ sauce. Fordel buketterne på en bageplade med bagepapir. Bag blomkålen i ovnen i 20 minutter.
Kom alle ingredienserne til salsasaucen i en blender, og blend salsaen groft. Jo længere tid du blender, jo mindre struktur har salsasaucen. Smag til med chili og salt.
Hjemmelavet nuggets
Form kyllingefarsen til småkugler (jeg brugte en stor tsk fars til hver), og tryk dem til en flad nugget.
Paner kyllingen først i æg og dernæst i rasp blandet med krydderier.
Steg nuggetsene på begge sidder i en smule fedtstof på panden ved middelvarme til de er gyldne og sprøde.
Server de stegte nuggets med bbq blomkål, kartofler og salsasauce.
Noter
u003cliu003eØnsker du at spare lidt fedtet, kan du bage nuggetsene i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 grader varmluft. De bliver dog ikke helt så sprøde.u003c/liu003e