Vask og del blomkålen i små mundrette buketter. Radiserne/forårsløgene vaskes, toppen skæres af og resten af radisen skæres i tynde skiver.
Bring letsaltet vand i kog i en gryde, og kog blomkålsbuketterne 5-7 minutter – de skal stadig have en del bid. Køl blomkålen helt.
Bland resten finthakket purløg/persille, fraiche, mayo, sennep, sukker, salt og peber til en dressing. Har du en rest drueagurker eller lignende i køleskabet, kan du hakker 4-5 stykker og komme i dressingen – det smager super godt.
Vend den afkølede blomkål sammen med radiser og dressing. Stil på køl indtil den skal bruges.
Kikærtefrikadeller
Hak/blend de afdryppede kikærter i en minihakker, foodprocessor eller blender.
Kom de øvrige ingredienser i og bland det godt sammen. Form 16-20 flade frikadeller og gennemsteg dem i olie på en pande ved middelvarme. Pas på at du ikke laver frikadellerne for store, da de vil gå i stykker på panden.