Indonesisk karrysuppe m. kylling
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Del via email
Undgå at din skærm går i sort imens du laver mad
- 1 spsk olie
- 300 gram kyllingbryst eller inderfilet
- 2 alm løg
- 2,5 spsk karry
- 3 fed hvidløg
- 2 ds flåede tomater
- 1 ds ferskner + lage
- 2 bouillonterninger
- 5 dl vand
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- salt og peber
- 1 tsk chili
Skær kyllingen i tern og hak løgene fint.
Svits kyllingen sammen med karry, løg og hvidløg i olien i en stor gryde – kyllingen behøver ikke at blive gennemstegt, den skal bare tage farve.
Kom herefter de flåede tomater samt vand og bouillonterninger i gryden.
Hak fersknerne i små tern og kom i sammen med 2/3 af saften fra dåsen.
Tilsæt chili efter smag.
Lad suppen koge op og lad den småkoge i 10 minutter
5 min inden servering tilsættes madlavningsfløden og suppen varmes igennem uden at koge.
Smag til med salt og peber.
Serveres med lune fuldkornsbaguettes