Go Back
+ servings
indonesisk karrysuppe

Indonesisk karrysuppe m. kylling

4.20 fra 5 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Indonesisk, Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 spsk olie
  • 300 gram kyllingbryst eller inderfilet
  • 2 alm løg
  • 2,5 spsk karry
  • 3 fed hvidløg
  • 2 ds flåede tomater
  • 1 ds ferskner + lage
  • 2 bouillonterninger
  • 5 dl vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og peber
  • 1 tsk chili

Tilbehør

  • 1 pk fuldkornsbaguettes

Sådan gør du
 

  • Skær kyllingen i tern og hak løgene fint.
  • Svits kyllingen sammen med karry, løg og hvidløg i olien i en stor gryde – kyllingen behøver ikke at blive gennemstegt, den skal bare tage farve.
  • Kom herefter de flåede tomater samt vand og bouillonterninger i gryden.
  • Hak fersknerne i små tern og kom i sammen med 2/3 af saften fra dåsen.
  • Tilsæt chili efter smag.
  • Lad suppen koge op og lad den småkoge i 10 minutter
  • 5 min inden servering tilsættes madlavningsfløden og suppen varmes igennem uden at koge.
  • Smag til med salt og peber.
  • Serveres med lune fuldkornsbaguettes