Aspargessuppe
Tilberedningstid
30minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hæld væden fra aspargessnitterne over i en beholder, så du har asparges og væde hver for sig.
  2. Opvarm fedtstof i en gryde ved middelvarme. Tilsæt mel og pisk grundigt. Tilsæt aspargesvand lidt ad gangen imens du pisker.
  3. Når du har brugt alt aspargesvandet, tilsættes vand lidt af gangen. Stadig imens du pisker. Tilsæt bouillonterning.
  4. Lad suppen småkoge i ca. 5 minutter. Tilsæt fløde og aspargessnitter, og varm suppen igennem i yderligere 5 minutter.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Server med lune fuldkornsbaguettes.
  7. Tip: ønsker du mere fylde til suppen, kan du tilføje kødboller.
Recipe Notes

Pris pr. person: 8-9 kr