Bagt kyllingebryst med pestokartofler og lun tomatsalat
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 450g kyllingebrystoptøet
  • 1kg kartofler
  • 1glas grøn pesto
  • 1tsk olie
  • salt og peber
Lun tomatsalat
  • 400g tomater
  • 1 peberfrugt
  • 2store løg
  • 5fed hvidløg
  • 2tsk basilikum
  • salt og peber
  • 2spsk olie til stegning
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rengør kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand til de er mører.
  3. Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir.
  4. Bland 1 tsk pesto med 1 tsk olie, og pensel brysterne med pesto-olien. Drys med salt og peber. Bag kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter til de er gennemstegt, men ikke tørre.
  5. Når kartoflerne er kogt færdig, hæld vandet fra og vend resten af pestoen forsigtigt i kartoflerne.
Tomatsalat
  1. Pil og hak løg samt hvidløg. Fjern kernerne og skær peberfrugten i grove terne. Tomaterne vaskes og skæres i både.
  2. Varm olie på en pande og svts løg og hvidløg, til løgene er klare. TIlsæt peberfrugt og lad det hele stege et par minutter. Tilsæt tomat, basilikum, salt og peber, og varm det kort. Smag til med salt og peber.
  3. Servér den lun tomatsalat sammen med de varme pesto-kartofler og kyllingebrysterne.
Recipe Notes

Pris pr person: 14-15 kr