Pitabrød m. fuldkorn
Antal personer Forberedelses tid
12stk 15minutter
Tilberedningstid Ventetid
15minutter 1,5time
Antal personer Forberedelses tid
12stk 15minutter
Tilberedningstid Ventetid
15minutter 1,5time
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vand lunes i en gryde eller mikroovn til det er håndvarmt. Opløs herefter gæren i vandet.
  2. Tilsæt fraiche, olie, salt og sukker.
  3. Tilsæt mel og ælt dejen godt igennem – helst 10 minutter.
  4. Stil dejen lunt med et viskestykker over og lad dejen hæve i 1,5 time.
  5. Tænd ovnen på 220 grader.
  6. Del dejen i 12 lige store dele, rul delene til runde boller og pres dem herefter flade.
  7. Kom pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 12-15 minutter
Recipe Notes

Tip! Lav en stor portion og smid i fryseren, så har du friske pitabrød du hurtigt kan tage op – de er også gode som tilbehør til suppe.