Risotto med champignon, blomkål og parmesan
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 300g basmatiris
  • 1ps blomkålsris, 350 gfrost
  • 1bk champignon
  • 1 stort løg
  • 2fed hvidløg
  • 50g parmesaneller revet hård ost
  • 1 bouillonterninggrøntsag, svin eller kylling
  • 1l vand
  • 1spsk rapsolie til stegningeller smør
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Vask champignonerne grundigt og skær dem i skiver
  2. Løg og hvidløg hakkes fint.
  3. Varm fedtstof i en gryde og rist champignonerne til de er gyldne. Tilsæt hakket løg og hvidløg og lad det stege med 1 minuts tid.
  4. Tilsæt ris, bouillon og vand samt blomkålsrisen. Lad retten koge ved middel varme uden låg i 15-20 minutter til risene er møre. Rør i retten undervejs – især til sidst hvor den ellers godt kan brænde på.
  5. Tilsæt 50 gram parmesan til retten lige inden serveringen.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Serveres med det samme, evt. med et ekstra drys parmesan ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 9-12 kr