Frisk grønkålssalat med citron, parmesan og pinjekerner
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
Grønkålssalat
  • 200g frisk grønkålskyllet og ribbet i små stykker
  • 50g parmesanrevet
  • 50 g pinjekernerkan erstattes med solsikkerkerner
Dressing
  • 1øko citronskal og saft
  • 2spsk olieraps eller oliven
  • 1tsk sukker
  • 1tsk salt
  • peber
Instruktioner
  1. Grønkålen vaskes og ribbes i mindre stykker. Bland ingredienserne til dressingen og vend grønkålen sammen med dressingen.
  2. Lad grønkålenssalat trække et par timer på kål.
  3. Inden serveringen ristes pinjekerner på en varm pande uden olie et par minutter til de er gyldne.
  4. Drys grov stykker friskrevet parmesan og pinjekerne på grønkålssalaten og servér.
  5. Salaten er rigtig god til julens fede kødretter som frikadeller, medister og andesteg.