Grøn pastasalat med kylling
Forberedelses tid
30minutter
Tilberedningstid
10minutter
Forberedelses tid
30minutter
Tilberedningstid
10minutter
Ingredienser
Grøn pastasalat
  • 300g fuldkornspasta
  • 350g kyllingebryst eller inderfilet
  • 1 broccolii små buketter
  • 350g ærteroptøet eller friske
  • 1 agurki tern
Dressing
  • 2,5dl cheasy fraiche 5%
  • 2fed hvidløg
  • 1tsk sennepgerne dijon
  • rigeligt salt og peber
  • evt et drys purløg eller persille hvis du har
Tilbehør
  • 1pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand til det lige akkurat dækker kyllingen. Tilsæt en bouillonterning og bring det hele i kog.
  2. Kog kyllingen i ca. 15-20 minutter til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle af inden du skærer den i tern.
  3. Skær broccolien i små buketter.
  4. Kog pastaen som anvist på posen, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Pasta og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
  5. Skær agurk i små tern og optø ærterne.
  6. Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend pasta, grøntsager, kyllingetern og dressing sammen til en lækker salat.
  7. Server med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes

Pris pr person: ca. 16 kr